Μπαλατσινου / Τζένη Μπαλατσινού: Δείτε πως ευχήθηκε χρόνια στην μεγάλη ... / Οι δυο γονείς πριν από λίγη ώρα δημοσίευσαν και τις πρώτες εικόνες από την ξεχωριστή αυτή ημέρα που έζησαν.

Μπαλατσινου / Τζένη Μπαλατσινού: Δείτε πως ευχήθηκε χρόνια στην μεγάλη ... / Οι δυο γονείς πριν από λίγη ώρα δημοσίευσαν και τις πρώτες εικόνες από την ξεχωριστή αυτή ημέρα που έζησαν.. Η τζένη μπαλατσινού ανήρτησε μια φωτογραφία με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της λίγες ώρες μετά τη βάφτιση του γιου της με τον βασίλη κικίλια. Ο βασίλης κικίλιας στη τζένη μπαλατσινού. Την πάτμο, το νησί που τόσο πολύ αγαπάει και βρίσκει καταφύγιο ηρεμίας, ξεκούρασης και αναζωογόνησης εδώ και πολλά χρόνια, επέλεξε η τζένη μπαλατσινού για τη βάπτιση του γιου της! Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν η τζένη μπαλατσινού και ο βασίλης κικίλιας στις 6 το. Ευχαριστώ τον θεό που με ευλόγησε να γίνω τέταρτη φορά μητέρα.

Εκεί, δίπλα τους, είχαν αγαπημένους φίλους και συνεργάτες. Την πάτμο, το νησί που τόσο πολύ αγαπάει και βρίσκει καταφύγιο ηρεμίας, ξεκούρασης και αναζωογόνησης εδώ και πολλά χρόνια, επέλεξε η τζένη μπαλατσινού για τη βάπτιση του γιου της! Τη βάπτιση του γιου τους στην πάτμο, ο βασίλης κικίλιας και η τζένη μπαλατσινού εκπληρώνοντας μάλιστα ένα τάμα της τζένης. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στον ιερό ναό των αγίων ισιδώρων στο. Με λίγους καλεσμένους και φόντο το μαγευτικό τοπίο της πάτμου βάφτισαν εχθές, σάββατο, το μωρό τους ο βασίλης κικίλιας και η σύζυγός του τζένη μπαλατσινού.

Τζένη Μπαλατσινού: Βραδινή έξοδος στο Ηρώδειο! Φωτoγραφίες
Τζένη Μπαλατσινού: Βραδινή έξοδος στο Ηρώδειο! Φωτoγραφίες from www.tlife.gr
Το 1991 πήρε τον τίτλο μις παγκόσμιος τουρισμός σε διαγωνισμό του εξωτερικού. Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν η τζένη μπαλατσινού και ο βασίλης κικίλιας στις 6 το. Τα στιγμιότυπα που δημοσίευσαν ο βασίλης κικίλιας και η τζένη μπαλατσινού. Ήταν από την πρώτη στιγμή μια δυνατή σχέση. Η φωτογραφια με τα τρια παιδια της, λιγες ωρες μετα τη βαφτιση του κικιλια junior. Και το ονομα αυτού παναγιώτης αντώνης! Η σπάνια εξομολόγηση για τον βασίλη κικίλια. Η τζένη μπαλατσινού δημοσίευσε φωτογραφία με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της.

Με λιγοστούς καλεσμένους στο ιερό σπήλαιο της αποκάλυψης στην πάτμο, βάφτισαν τον γιο τους η τζένη μπαλατσινού και ο βασίλης κικίλιας το σάββατο 10 ιουλίου.

Με λίγους καλεσμένους και φόντο το μαγευτικό τοπίο της πάτμου βάφτισαν εχθές, σάββατο, το μωρό τους ο βασίλης κικίλιας και η σύζυγός του τζένη μπαλατσινού. Η τζένη μπαλατσινού μέσα από αυτή την ανάρτηση ευχήθηκε στον γιο της, μάξιμο, που σήμερα έχει γενέθλια και γίνεται 14 ετών. Από το απόγευμα της τρίτης, έγινε γνωστό ότι, η τζένη μπαλατσινού και ο βασίλης κικίλιας, μετά από εννέα μήνες σχέσης, αποφάσισαν να χωρίσουν τα τσανάκια τους. Οι νονοί του μικρού παναγιώτη αντώνιου ήταν ο κουμπάρος του ζευγαριού και προπονητής μπάσκετ, ηλίας καντζούρης, ο γιος της τζένης μπαλατσινού, μάξιμος, αλλά και η καλή της φίλη. Φυσικά, η μπαλατσινού δεν είναι πρωτάρα, είναι μια έμπειρη μαμά με τρία παιδιά οπότε δεν την αγχώνει τίποτα. Παναγιώτης είναι το όνομα του πατέρα του βασίλη κικίλια ενώ αντώνης είναι το εκκλησάκι στο οποίο έγινε η βάπτιση στην πάτμο και το έταξε και η τζένη μπαλατσινού κατά τις πρώτες δύσκολες μέρες. Με λιγοστούς καλεσμένους στο ιερό σπήλαιο της αποκάλυψης στην πάτμο, βάφτισαν τον γιο τους η τζένη μπαλατσινού και ο βασίλης κικίλιας το σάββατο 10 ιουλίου. Ευχαριστώ τον θεό που με ευλόγησε να γίνω τέταρτη φορά μητέρα. Λεπτομέρειες για τη βάπτιση του γιου τους. Το 1991 πήρε τον τίτλο μις παγκόσμιος τουρισμός σε διαγωνισμό του εξωτερικού. Τζένη μπαλατσινού και βασίλης κικίλιας © intime news/καπανταησ δημητρησ. Και το ονομα αυτού παναγιώτης αντώνης! Σύμφωνα με το bloko.gr, o βουλευτής της ν.δ, άλλαξε διεύθυνση!

Εκεί, δίπλα τους, είχαν αγαπημένους φίλους και συνεργάτες. Η σχέση του βασίλη κικίλια με την τζένη μπαλατσινού φάνηκε. Οι νονοί του μικρού παναγιώτη αντώνιου ήταν ο κουμπάρος του ζευγαριού και προπονητής μπάσκετ, ηλίας καντζούρης, ο γιος της τζένης μπαλατσινού, μάξιμος, αλλά και η καλή της φίλη. Την πάτμο, το νησί που τόσο πολύ αγαπάει και βρίσκει καταφύγιο ηρεμίας, ξεκούρασης και αναζωογόνησης εδώ και πολλά χρόνια, επέλεξε η τζένη μπαλατσινού για τη βάπτιση του γιου της! Οι δυο γονείς πριν από λίγη ώρα δημοσίευσαν και τις πρώτες εικόνες από την ξεχωριστή αυτή ημέρα που έζησαν.

ilovestyle.com - Τζένη Μπαλατσινού σπίτι 1 - YouTube
ilovestyle.com - Τζένη Μπαλατσινού σπίτι 1 - YouTube from i.ytimg.com
Την πάτμο, το νησί που τόσο πολύ αγαπάει και βρίσκει καταφύγιο ηρεμίας, ξεκούρασης και αναζωογόνησης εδώ και πολλά χρόνια, επέλεξε η τζένη μπαλατσινού για τη βάπτιση του γιου της! Ο βασίλης κικίλιας και η τζένη μπαλατσινού ενώθηκαν με τα ιερά «δεσμά» του γάμου, το απόγευμα της κυριακής στο λυκαβηττό. Η τζένη μπαλατσινού δημοσίευσε φωτογραφία με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της. Με λίγους καλεσμένους και φόντο το μαγευτικό τοπίο της πάτμου βάφτισαν εχθές, σάββατο, το μωρό τους ο βασίλης κικίλιας και η σύζυγός του τζένη μπαλατσινού. Τη βάπτιση του γιου τους στην πάτμο, ο βασίλης κικίλιας και η τζένη μπαλατσινού εκπληρώνοντας μάλιστα ένα τάμα της τζένης. Φυσικά, η μπαλατσινού δεν είναι πρωτάρα, είναι μια έμπειρη μαμά με τρία παιδιά οπότε δεν την αγχώνει τίποτα. Η σχέση του βασίλη κικίλια με την τζένη μπαλατσινού φάνηκε. Φως και αγάπη!», έγραψε η περήφανη μανούλα.

Τζένη μπαλατσινού και βασίλης κικίλιας © intime news/καπανταησ δημητρησ.

Εν μέσω καραντίνας λοιπόν η μπαλατσινού ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία. Η τζένη μπαλατσινού μιλάει πρώτη φορά για τη βάφτιση του γιου της. Φυσικά, η μπαλατσινού δεν είναι πρωτάρα, είναι μια έμπειρη μαμά με τρία παιδιά οπότε δεν την αγχώνει τίποτα. Με λιγοστούς καλεσμένους στο ιερό σπήλαιο της αποκάλυψης στην πάτμο, βάφτισαν τον γιο τους η τζένη μπαλατσινού και ο βασίλης κικίλιας το σάββατο 10 ιουλίου. Ήταν από την πρώτη στιγμή μια δυνατή σχέση. Η τζένη μπαλατσινού δημοσίευσε φωτογραφία με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της. Η τζένη μπαλατσινού μέσα από αυτή την ανάρτηση ευχήθηκε στον γιο της, μάξιμο, που σήμερα έχει γενέθλια και γίνεται 14 ετών. Η τζένη (πολυξένη) μπαλατσινού (θεσσαλονίκη, 2 νοεμβρίου 1970) είναι ελληνίδα παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο βραβευμένη ως σταρ ελλάς 1990. Ποιος ήταν ο λόγος που τους οδήγησε στον χωρισμό. Μια μέρα πριν τον γάμο τους τι κάνει το ζευγάρι και η τζένη μπαλατσινού ανάρτησε στο instagram μία φωτογραφία που παρά τους 32 βαθμούς ετοιμάζεται να. Με λίγους καλεσμένους και φόντο το μαγευτικό τοπίο της πάτμου βάφτισαν εχθές, σάββατο, το μωρό τους ο βασίλης κικίλιας και η σύζυγός του τζένη μπαλατσινού. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις και τα gossip για την τζένη μπαλατσινού. Γι' αυτό και το όνομα του γιου τους είναι παναγιώτης από τον πατέρα.

Η τζένη μπαλατσινού είπε μπροστά στον πέτρο κωστόπουλο και την βάνα μπάρμπα: Δημοσιεύματα που τους ήθελαν ευτυχισμένους. Ποιος ήταν ο λόγος που τους οδήγησε στον χωρισμό. Παναγιώτης είναι το όνομα του πατέρα του βασίλη κικίλια ενώ αντώνης είναι το εκκλησάκι στο οποίο έγινε η βάπτιση στην πάτμο και το έταξε και η τζένη μπαλατσινού κατά τις πρώτες δύσκολες μέρες. Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν η τζένη μπαλατσινού και ο βασίλης κικίλιας στις 6 το.

Τζένη Μπαλατσινου / Tzenh Mpalatsinoy Spania Dhmosia ...
Τζένη Μπαλατσινου / Tzenh Mpalatsinoy Spania Dhmosia ... from www.mononews.gr
This opens in a new window. Το 1991 πήρε τον τίτλο μις παγκόσμιος τουρισμός σε διαγωνισμό του εξωτερικού. Η σχέση του βασίλη κικίλια με την τζένη μπαλατσινού φάνηκε. Οι νονοί του μικρού παναγιώτη αντώνιου ήταν ο κουμπάρος του ζευγαριού και προπονητής μπάσκετ, ηλίας καντζούρης, ο γιος της τζένης μπαλατσινού, μάξιμος, αλλά και η καλή της φίλη. Δημοσιεύματα που τους ήθελαν ευτυχισμένους. Η τζένη μπαλατσινού μίλησε για πρώτη φορά για τον γάμο της με τον βασίλη κικίλια, για τον σύντροφό της, αλλά και για το ενδεχόμενο να αποκτήσουν παιδί μαζί. Ο βασίλης κικίλιας στη τζένη μπαλατσινού. Τζένη μπαλατσινού και βασίλης κικίλιας © intime news/καπανταησ δημητρησ.

Μπορούμε να πούμε ότι τα έχετε.

Εκεί, δίπλα τους, είχαν αγαπημένους φίλους και συνεργάτες. Η τζένη μπαλατσινού είπε μπροστά στον πέτρο κωστόπουλο και την βάνα μπάρμπα: Ευχαριστώ τον θεό που με ευλόγησε να γίνω τέταρτη φορά μητέρα. Γι' αυτό και το όνομα του γιου τους είναι παναγιώτης από τον πατέρα. Η τζένη μπαλατσινού μιλάει πρώτη φορά για τη βάφτιση του γιου της. Το 1991 πήρε τον τίτλο μις παγκόσμιος τουρισμός σε διαγωνισμό του εξωτερικού. Φως και αγάπη!», έγραψε η περήφανη μανούλα. Από το απόγευμα της τρίτης, έγινε γνωστό ότι, η τζένη μπαλατσινού και ο βασίλης κικίλιας, μετά από εννέα μήνες σχέσης, αποφάσισαν να χωρίσουν τα τσανάκια τους. Σύμφωνα με το bloko.gr, o βουλευτής της ν.δ, άλλαξε διεύθυνση! Με λίγους καλεσμένους και φόντο το μαγευτικό τοπίο της πάτμου βάφτισαν εχθές, σάββατο, το μωρό τους ο βασίλης κικίλιας και η σύζυγός του τζένη μπαλατσινού. Η τζένη μπαλατσινού ανήρτησε μια φωτογραφία με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της λίγες ώρες μετά τη βάφτιση του γιου της με τον βασίλη κικίλια. Η φωτογραφια με τα τρια παιδια της, λιγες ωρες μετα τη βαφτιση του κικιλια junior. Η τζένη μπαλατσινού δημοσίευσε φωτογραφία με τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της.